Pomysł narodzenia się firmy powstał w 1983 roku z nadzieją, na stworzenie nowocześnie działającego przedsiębiorstwa, będącego realizacją pragnień założyciela. Dziś stworzona firma z powodzeniem sprzedaje produkty w całym kraju i za granicą. Zajmujemy się produkcją i sprzedażą kapusty i ogórków kwaszonych oraz szerokim asortymentem warzyw obieranych i gotowanych. Więcej szczegółów w zakładce oferta.
Zapewniamy dostawę własnym transportem w ilościach hurtowych w umówionym terminie oraz zaopatrzenie przez cały rok. Posiadamy różnorodne formy opakowań dostosowane również pod potrzeby klienta.
Produkty naszej firmy cechują się wszystkimi walorami smakowymi i jakościowymi. Nasi pracownicy zostali odpowiednio przeszkoleni, aby produkty, które sprzedajemy były zawsze wysokiej jakości i spełniały normy UE, pozwoliło nam to na pomyślne wdrożenie systemu HACCP. Posiadamy również kompletną dokumentację sanitarną oraz aktualne zaświadczenia skarbowe.
Zapraszamy do współpracy.
Produkt | Ilość w opakowaniu |
Ziemniak | 5kg |
Marchew | 5kg |
Cebula | 5kg |
Burak Czerwony | 5kg |
Seler | 5kg |
Pietruszka | 3kg |
Por | 5kg |
Czosenek | 1kg |
1. Przydatność warzywa pakowanych próżniowo wynosi 7 dni w warunkach chłodniczych
2. Towar również może być pakowany według życzenia klienta
Kapusta kwaszona: Jest to kapusta biała zszatkowana o wyglądzie włosowatym z dodatkiem soli kamiennej oraz innych warzyw dających aromat i smak. Nadaje się do spożycia jako surówka z kiszonej kapusty o łagodnym smaku jak również na wyroby garmażeryjne takie jak pierożki w szerokim asortymencie, uszka, bigos , kapuśniak, surówka z dodatkiem kapusty kiszonej.
Ogórek kwaszony: Jest to warzywo zbierane w miesiącach letnich i konserwowane przy pomocy soli kamiennej, wody, kopru, chrzanu, czosnku, oraz liści drzew dających bogaty bukiet zapachowy. Po krótkim okresie fermentacji można produkt spożywać jako ogórek małosolny. Aby uzyskać produkt kiszony należy produkt przechować w odpowiedniej temperaturze przez należny okres do osiągnięcia wymaganej jakości produktu. Ogórek kiszony jest podawany jako dodatek obiadowy oraz do zupy ogórkowej i wielu surówek warzywnych.
Kapusta czerwona kwaszona: Jest produktem wykonanym z czerwonej kapusty głowiastej, o wyglądzie włosowatym z dodatkiem soli kamiennej. Po odpowiednim okresie fermentacji daje wyjątkowo charakterystyczny aromat i smak. Nadaje się do spożycia jako surówka z czerwonek kapusty kiszonej. Służy również do dekoracji stołu oraz przystawek dietetycznych.
Typ opakowania | folia | folia | wiadro | wiadro | wiadro | wiadro | wiadro | wiadro | beczka |
Ilość w opakowaniu | 500g | 1kg | 1kg | 3kg | 5kg | 10kg | 14kg | 20kg | 110kg |
Typ opakowania | folia | folia | folia | wiadro | wiadro | wiadro | wiadro | wiadro | wiadro | beczka |
Ilość w opakowaniu | 400g | 500g | 1kg | 500g | 2kg | 3kg | 6kg | 10kg | 14kg | 80kg |
Typ opakowania | folia | folia | wiadro |
Ilość w opakowaniu | 500g | 1kg | Według życzenia klienta |
Typ opakowania | folia | wiadro |
Ilość w opakowaniu | 500g | Według życzenia klienta |